Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

08:49
30.04.2016
Султонова Муясар
Мен Хоразмдан Султонова Муяссар буламан. Углим Уринов Сардорбек 1982 йилда тугилган. Болаликдан тугма глухонемой юкори даража курмаслик бор эди. 2001 йилда углимни кузи курмай колдий. Тошкентга келиб Омон Убайдуллаевич Ташмухамедов тур парда отслойкасини килиб яхши курадиган келди. Шу операцияси 14 йил жуда яхши натижа берди. Зур юрди. 1 та куз 1таси курмас эди. Омон акага дуола келиб юрардим. Шу битта кузи хиралашди катаракта булади. Коракамишга Омон ака сизлаб борсан юнусободга клиникада дейишди. Биз Омон акага худагаишнгандик ишонар эдим факатни Омон акага. Биз клиникага келдик. 1тп куз углим гапиролмай эшитмайди Омон Убайдуллаевич яхши муомала килиб худа хохласа операция килиб тузатиб бераман дейишди. Бу сузни эшитгунча юрагим така-пука булиб турганди. Операция яхши утди. Мана хозир кузини куриб жуда яхши деди. Углимни мени кувончим чексиз. Кузимди севинг ешлари билан айтаманки клиникани ходимлари врач, медсестраларига муомала хизматларига тан бердим. Яхши текширув яхши натижалар 2 кулим куксимда рахматлар айтиб миннатдаргилик билдираман.гуларни тарифлашга суз ожиз. Рахмат сизга Омон Убайдуллаевич . Рахмат миннатдорлик. Шу ногирон гапирмайдиган эшитмайдига углимни кузини очдингиз. Хар доим сог булинг 2 кулим куксимда ума-улунга дуо киламан. Деб Сардорбек уриновни онаси Муасар Султонова. Хоразм вилоят, Хонка туман. Рахмат
10:58
11.04.2016
Низомова М.
Мен Низомова Маърифат "Сихат куз" клиникаси ходимларига, мени кузимни операция килган Омон Убайдуллаевичга уз миннатдорчилигимни билдираман.
08:56
07.04.2016
Сурайё
Ассалому алайкум. Глоукома хакидаги отзывларни укиб туриб Сизларнинг сайтингизга кузим тушди. Одамларнинг миннатдорчилигига караганда ростдан хам муъжизага яна ишонгим келиб кетди. Чунки мен хам Vedanta клиникасига кузимни давленияси билан мурожат килганимда "даволаймиз" дейишди. Уша пайтда менда ВГД ни энди ошиши бошланган эди. Биринчи булиб юкорида ЛИЛИЯ деган клиентилани айтганларидек 500000 сумга ИБ Авастин уколини килишди. Кейин лазер билан каналларин очишди. Лекин 1 ой утмасдан яна ВГД ошишни бошлади. Яна бордим. Яна лазер билан тешишди. Хозир шу муолажаларга 2 ой булди. Операциядан олдин кузим 80% кураетган эди. Кейин бир кичкина тешикча пайдо булиб шуни ичидаги нарсаларнигина кураётган эдим. Энди шу хам йук булиб боряпти. ЛИЛИЯни ёзганини укиб яна уша ерга боришга куркяпман. Бу ходисалар чап кузимда буляпти.
Сиздан бир илтимосим бор. Айтинг Глоукомани бундай асоратларидан кейин кузимни куриб кетишига ишонсам буладими? Сизларда бу холларда нималар килинади?. Агар даволаб буладиган булса жон деб кузларимни сизларга ишонган булардим.
Жавобингизни интизорлик билан кутаман. Ёрдам беринг илтимос!
Ответ:
Ассалому алейкум Сурайё. Глаукома хасталигини тулик даволаб булмайди. Бу кассалик сурункали хисобланади ва бемордан доимий равишда офтальмолог назоратида булишини талаб килади. Агарда лазер муолажалари яхши ёрдам бермаётган булса, у холда жаррохлик йули билан куз ички босими туширилади. Бизнинг клиникамизда хам глаукома хасталигида лазерли муолажалар утказилади. Муолажадан олдин аввал чукур текшириб куриш зарур шу текширувга кура даволаш хакида хулоса килинади.
08:17
05.04.2016
Парпиев Мирсобир
Мен Парпиев Мирсобир, шу ерда "Сихат куз" клиникасида 2та кузимни операция килдирдим ва кузим жудаям яхши куряпти. Алохида минатдарчиликни Тошмухумедов Омон Убайдуллаевичга белдираман. Рахмат
02.04.2016
08:12
05.04.2016
Багиев Асрор
Каракалпакистон Республика, Турткул шахар, 2 апрель 2016 йил. Мен Багиев Асрор, Омон Убайдуллаевичга кузимни катарактада буйича оперция килдирдим. Кузимни зренияси тирланди. Мен жудам минаддармон катта рахмат.
08:30
05.03.2016
Кодиров Хожибой
Хурматли Омон Убайдуллаевич. Мен Сирдаре вилояти Ховос туман Шархобод махалласида яшовчи Кодиров Хожибой 2015 йил 11 май куни училларим ердамида шу Сихат куз клиникасига келиб 2015 йил 22 майда чап кузи гавхарини олмашиб ег куйиб кетдим. Хеч кимнинг ердамсиз уз кулим билан шу миннат дорлигими езиб кетяпман. Шу клиникани куриб ишга тушурган хама коллективига каттадан ката рахмат. Узбекистон Республикамиз соф ховаси танчлиги абадий булиб Омон Убайдуллаевичга каттадан ката рахмат, болларига бош булсин, бизга ухшаб хаж сафарларига бориб келиш насиб этсин. Хаммага рахмат.
09:42
13.02.2016
Лилия
Я благодарна судьбе,Что не в первый раз обратилась в эту клинику. Потому, что если бы я не знала свой диагноз, то у меня мог быть инфаркт. По диагнозу врача этой клиники Хабибуллаевой Н.Х. у меня начинающаяся глаукома, ассигматизм, расслоение сетчатки. А вообще я обратилась в клинику, чтобы сделать лазерную каогуляцию сосудов глаз, т.к. до этой клиники я была на консультации у доктора Акшей Кхера в клинике VEDANTA. Потом я была на консультации у гл. вр.Юсупова А.Ф. Он мне тоже предложил сделать лазер. каог. и еще сделать укол по 500000 сум на на каждый глаз. и сразу оговорил, что никакой гарантии он не дает. Если нет гарантии, зачем начинать лечение и притом не очень дешевое. Или он работает по принципу -глаза не сердце. Ну, подумаешь, ослепнет, но не умрет же. Я сделала вывод, Что клиника занимается выкачиванием денег у пациентов, а там как решит судьба-суждено тебе видеть, значит будешь зрячим, а если нет, то уж извините, мы вам ничем не можем помочь. ЛЮДИ, ПРЕЖДЕ,ЧЕМ ОБРАТИТЬСЯ В ЭТУ КЛИНИКУ СИХАТ КУЗ ХОРОШО ПОДУМАЙТЕ, МОЖЕТ ПОСЛЕ ИХ ЛЕЧЕНИЯ ДЛЯ ВАС МИР ПРЕВРАТИТСЯ В ОДНО ЧЕРНОЕ ПЯТНО!!!!!!!!!!!!!!!!
21:27
29.01.2016
Хабибуллин А.Г
Выражаю большую благодарность врачу Оману Убайдуллаевичу за отлично проведенные операции!!!! Спасибо вам большое,у вас золотые руки!!!! Еще хотелось отметить отлично организованную работу всей клиники. Очень приятный и доброжелательный персонал!!!
08:45
28.12.2015
Байдекенова Ж.З.
Уважаемый коллектив глазной клиники "Сихат куз"! Мне бы очень хотелось выразить огромную благодарность доктору Ташмухамедову Омонулле Убайдуллаевичу! Я попала к нему на прием с диагнозом: разрыв сетчатки глаза. У меня был такой сильный стресс, но Омон Убайдулаевич смог мне внушить, что все будет отлично! Он доктор - просто от Бога! Он - волшебник! Он - умница! Его внимательное и доброе отношение к больным, играет очень важную роль для пациентов! Дай Бог ему крепкого здоровья и долгих лет жизни! Чтобы он смог еще многим больным помочь видеть этот свет! Еще хочется выразить благодарность доктору Умиду Рахматуллаевичу, врачу Нигоре, доктору терапевту Бохадиру, который умеет делать тактичный подход к больным! Медсестре Светлане, которая всегда приветлива и умело справляется с процедурами, медсестре операционной Лиане, котрая так умело находит вены! Спасибо большое! Снаступающим новым годом вас всех! Здоровья, благополучия в семье, мира, чистого неба над головой и огромного прцветания вашей клинике!
14:35
09.10.2015
Долотказина М.К.
Уважаемый Азамат Фархадович!
Позвольте выразить Вам и Вашему коллективу благодарность за внимательное и доброжелательное отношение ко мне во время прохождения обследования и лечения в клинике "Сихат куз". Хотелось бы отметить четкую организацию процесса пребывания пациентов в клинике, начиная с регистратуры и далее, а также отношение к больным медицинской сестры Светланы Егисян.
С наилучшими пожеланиями успеха и удачи, а также дальнейшего развития клиники "Сихат куз".
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!