Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

20:08
13.05.2019
Меруерт
Я Меруерт из Казахстана хочу поблогодарить коллектив Сихад куз, особенно врача офтальмолога Шавката Абдуаалиевича! в марте мне сделали лазерную коррекцию и сейчас я как будто занова родилась. Вижу отлично ???????? Делайте добро оно обьязательно вам вернется
08:29
03.05.2019
Усмонов Рустам
Мен, Усмонов Рустам Тожикистондан. Сизлардан миннатдорман, Омон акага Катта Рахмат. Пусть ваши руки не болят!
08:27
03.05.2019
Юсупалиева Гулбахор
Мен, Юнусалиева Гулбахор Козохстон Республикаси ( Шимкент, Туркистон шахридан) Узбекистон Республикасига «Сихат куз» клиникасига хамма ходимларига чексиз миннатдорчилигимизни билдирамиз. Умид Рахматуллаевичга Оллохдан сихат саломатлик, узок умр, бахту-тахтлар айникса ойласига, фарзандларга бахтли хает тилаймиз. Сизларга рахмат!
12:14
01.05.2019
Якубова Мардона
Мен, Якубова Мардона кузимдаги астигматизм касаллигидан шикоят килиб келган эдим. 19 март куни лазер операциясини утказишди. Бугун 20 март эрталабдан кузларим аник, тиник, ровшан куряпман. Клиника ходимларига котта рахмат. Бошка беморларга хам шу клиникани тавсия киламан.
12:13
01.05.2019
Собиров Мирзохид
Мен, Собиров Мирзохид 22 ноябрда кузим курмай колган эди. Хозирги кунда кузим жуда яхши куряпти.
07:35
25.04.2019
Зинаида Циунчик
Я, Цеунчик Зинаида проживающая в городе Чирчик. Благодорю докторов за сделанную операцию на оба глаза. Сейчас очень хорошо вижу. Дай Бог Вам всем крепкого здоровья за то, что вернули меня к жизни. Сейчас я могу читать, писать, работать.
07:34
25.04.2019
Утенов Носир
Я, Утенов Носир из Казахстана, являюсь врачом. Пришел в клинику «Сихат куз» с диагнозом «Отслойка сетчатки» к Омон Убайдуллаевичу. Слава Богу, после операции вижу хорошо. Огромное спасибо Омон Убайдуллаевичу, Азиз Озодуллаевичу и Шавкат Абдувалиевичу.
13:48
22.04.2019
Халилов Уктам
Мен, Халилов Уктам Рустамович Самаркан вилоят Каттакургон тумани Омонбой кишлогида яшайман. Мен чмн юрагимдан «Сихат куз» клиникаси шифокорларга уз рахмат ва миннатдорчилигимни билдираман. Барча барчасига Фариса Шухратовнага хамда алохида Нигорага рахмат.
13:48
22.04.2019
Улмасова Дилдора
Мен, Улмасова Дилдора февралда 2019 иккала кузимни лазер операция килдирдим. Операциядан кегин кузларим жуда яхши кура бошлади. Бу хол мен учун бир мужизадик эди. Бунинг учун «Сихат куз» клиникаси хамширалари ва Муханов Ш.А. га хамда менга якиндан ёрдам берган Комила опага уз миннатдорчилигимни билдираман. Яна бир бор котта рахмат!
09:06
12.04.2019
Соибназаров Ю
Мен, Соибназаров Юсубжон шу клиникага келиб шифо топдим. Шу ердаги шифокорларга рахмат, айникса шифокор Ишанходжаева минг рахмат. Водий беморлардан РАХМАТ!
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!