Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

06:26
21.05.2019
Жураева Маъмура
Мен, Жураева Маъмура 2015 йилда тур парда кучиши билан уч боскичли операцияни «Сихат куз» клиникасида утказдим. Хозирда кузларимни тиник куриб туришда ёрдам берган клиника шифокорларидан миннатдорман. Олий тоифоли шифокор Омон Убайдуллаевичга алохида рахмат. Клиника шифокорлари ишларига омад тилайман.
06:15
14.05.2019
Миржалилов Хабибулла
Мен, Миржалилов Хабибулла Хабибович, Тошкент шахар Яккасарой тумани яшувчи, 2018 йилнинг апрель ва сентябрь ойларида чап кузимда шох пардани кучиши холати буйича шунингдек 2019 й., март ойида унг кузимда катаракта буйича жаррохлик амалиёти утказилди. Сихат куз клиникасига мурожат килганимда чап кузим 2 марта жаррохлик амалиётини утказгандан кегин 70 % куришга эришилди. Шу муносабат билан «Сихат куз» клиникасининг бош врачи Тошмухамедов Омонулла Убайдуллаевич, Тошмухамедов Азизга барча тиббиет ходимларига уз миннатдорчилигимни билдириб, уларнинг хамма хаммаларига узок умр, оилавий бахт, ишларига улкан зафарлар тилаб хар доим сог-саломат юришларни тилайман.
06:14
14.05.2019
Нурмонова Ханифа
Мен, Нурмонова Ханифа Коракалпогис Республикаси, Туткизи туманиданман. Кузим курмай колган эди. Худога Шукур кузим курябди. Духтирларга рахмат. Кулингиз хеч качон дард курмасин дейман.
20:08
13.05.2019
Меруерт
Я Меруерт из Казахстана хочу поблогодарить коллектив Сихад куз, особенно врача офтальмолога Шавката Абдуаалиевича! в марте мне сделали лазерную коррекцию и сейчас я как будто занова родилась. Вижу отлично ???????? Делайте добро оно обьязательно вам вернется
08:29
03.05.2019
Усмонов Рустам
Мен, Усмонов Рустам Тожикистондан. Сизлардан миннатдорман, Омон акага Катта Рахмат. Пусть ваши руки не болят!
08:27
03.05.2019
Юсупалиева Гулбахор
Мен, Юнусалиева Гулбахор Козохстон Республикаси ( Шимкент, Туркистон шахридан) Узбекистон Республикасига «Сихат куз» клиникасига хамма ходимларига чексиз миннатдорчилигимизни билдирамиз. Умид Рахматуллаевичга Оллохдан сихат саломатлик, узок умр, бахту-тахтлар айникса ойласига, фарзандларга бахтли хает тилаймиз. Сизларга рахмат!
12:14
01.05.2019
Якубова Мардона
Мен, Якубова Мардона кузимдаги астигматизм касаллигидан шикоят килиб келган эдим. 19 март куни лазер операциясини утказишди. Бугун 20 март эрталабдан кузларим аник, тиник, ровшан куряпман. Клиника ходимларига котта рахмат. Бошка беморларга хам шу клиникани тавсия киламан.
12:13
01.05.2019
Собиров Мирзохид
Мен, Собиров Мирзохид 22 ноябрда кузим курмай колган эди. Хозирги кунда кузим жуда яхши куряпти.
07:35
25.04.2019
Зинаида Циунчик
Я, Цеунчик Зинаида проживающая в городе Чирчик. Благодорю докторов за сделанную операцию на оба глаза. Сейчас очень хорошо вижу. Дай Бог Вам всем крепкого здоровья за то, что вернули меня к жизни. Сейчас я могу читать, писать, работать.
07:34
25.04.2019
Утенов Носир
Я, Утенов Носир из Казахстана, являюсь врачом. Пришел в клинику «Сихат куз» с диагнозом «Отслойка сетчатки» к Омон Убайдуллаевичу. Слава Богу, после операции вижу хорошо. Огромное спасибо Омон Убайдуллаевичу, Азиз Озодуллаевичу и Шавкат Абдувалиевичу.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!