Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

07:13
11.11.2019
Бегматов Шерзод
«Sihat ko`z» клиникасига жуда хам миннатдорчилик билдираман. Мен Бегматов Шерзод кузимни астигматизмини «lasik» операция килдирдим. «Sihat ko`z» врачлари Муборакова Комила ва Муханов Шавкат акага катта рахмат!
07:11
11.11.2019
Надежда Федоровна
Я, Улановская Надежда Фёдоровна. Выражаю свою огромную благодарность всему коллективу мед. Персонала за отличное обслуживание, внимательность. Все работники оказывали огромную помощь в операции. Все работники квалифицированные. Я всем рекомендую проходить обследование в вашей клинике «Sihat ko`z». Спасибо огромное, что вы помогаете людям видеть этот мир здоровыми глазами!
08:26
06.11.2019
Таджиханова Шакар
Менеджер Ташпулатова Шахнозадан жуда миннатдорман. Келган касалларга муомиласи 5 бахо куйдим. Кани хамма хам шундай булса. Ишларингизга ривож ва оилаларга соглик саломатлик, хотиржамлик тилайман !
08:24
06.11.2019
Махкамова Хилола
Ташакурнома
Мен Махкамова Хилола Фаргона вилояти Фаргона шахридан «Sihat ko`z» клиникасига кузимни тур пардаси кучишидан шикоят килиб келган эдим. Омон Убайдуллаевич билан маслахатлашиб текширтириб 3 марта операция килдириб , хозирда кузим жуда яхши 100% курмокдаман. Мен «Sihat ko`z» ходимларидан асосан Омон Убайдуллаевичдан жуда хам миннатдорман. Сог булсинлар.
07:44
05.11.2019
Исломов Фаррух
Ташакурнома
Мен, Илхомов Фаррух 2019-йил 20-августга кадар хаётни кузойнак оркали курар эдим. «Sihat ko`z» клиникасига биринчи мартта 17-августда келдим ва бу ердаги ишчи жамоа яхшилигини куриб, операция килдиришка рози булдим. Хозир хаммаси яхши, хаётим аник ва равшан кузойнаксиз курмокдаман. «Sihat ko`z» клиникаси жамоасига Рахмат! Келгуси ишларига омад тилайман!
07:43
05.11.2019
Ахмедова Адолат
Ташакурнома
Мен, Ахмедова Адолатхон 2009-йилдан бери икки кузимда хиралик, минус эди. «Sihat ko`z» клиникасига келиб теекширувлардан утдим. 2019-йил 21 август санасида лазер оркали операция килишди. Шифокорлар Шавкат Муханов, Комила Абдуваситовнага ва бошка клиника ходимларига катта рахмат! Хозирда кузойнаксиз яхши юрибман. «Sihat ko`z»клиникаси ходимларидан, шифокорларидан мамнунман.
08:46
04.11.2019
Рахимова С
Мен, Рахимова Севичн «Sihat ko`z» клиникасида LASIK операциясини утказдим. Кузим хозир яхши куряпти. Кузим олдин -6 булган,хозир эса минусим йок.
Я, Дударева Зинаида Васильевна 1929 гр. (90 лет) 18.06.2019 я упала на улице и повредила левый глаз (хрусталик глаза провалился во внутрь). Потом я сразу обратилась в клинику «Sihat ko`z» и попросила, чтоб мне оказали помощь. Я, прошла обследования и через 2 дня меня уже прооперировал Ташмухамедов . А. У . перенесла 2 операции и всё прошло очень удачно. Я благодарна Этому врачу. Он сохранил мне зрения. Я вижу хорошо и очень довольно! Всем большое спасибо!
08:41
04.11.2019
Собирова С
Мен Собирова Сайёра Сайфутдиновна «Sihat ko`z» Клиникасида LASIK операциясини утказдим. Операция жуда яхши утди !!! бунинг учун барча шифокорларимиз, хамшираларимиз айникса Муханов Шавкат акага ва Музафаров Умид акага уз миннатдорчилигимни билдираман. Катта рахмат!!! Кузларимга нур киргани менга куч багишлади ва мен хаётимда жазм кила олмаётган нарсаларни кила олишимда менга куч бергандек булишди. Хамма шифо излаб келган беморларга омад тилайман! Шифокор ва хамшираларимизга соглик!
06:31
01.11.2019
Жураева Нигора
Мен, Жураева Нигора «Sihat ko`z» клиникасида LASIK операциясини утказдим. Операция жуда яхши утди, хурсандлигимни тарифлаб беролмиман. Бунинг учун барча шифокорларимизга, хамшираларга, айника Муханов Шавкат акага каттакон рахмат. Уларга соглик тилиман, хаёт кайтариб бердилар менга. Мартабалари бунданда улуг булсин. Хамшираларга катта рахмат ва соглик тилиман.
06:27
01.11.2019
Бабаджанова М
Я Бабаджанова Мохира. В клинике «Sihat ko`z» сделала операцию на счет восстановления зрения. Операция прошла хорошо, и я очень благодарна администрации клиники и врачу Шавкат Абдувалиевичу. Всего наилучшего вам! От имени гражданки Таджикистана.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!