Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

09:04
12.04.2019
Курбонова Гуласал
Мен, Курбонова Гуласал 20.02.19 куни иккала кузимни лазерная операция килдирдим. Операциядан кегин кузларим жуда, жуда яхши кура бошлади. Мен жуда хурсанд ман «Сихат куз» клиникасидаги барча шифокор хамшираларга миннатдорчилигимни билдираман. Айникса Шовкат А. докторга ва ердамчи киз Камилла А. «Сихат куз» клиникасига бунданда куп мактова рахматлар эшитишини хохлаб коламан. Энг зур клиника «Сихат куз»!
09:04
12.04.2019
Рузиев Убайдулла
Мен, Рузиев Убайдулла кузимга утин тегиб кассаланиб курмай колди. Бир икки жойларда даволандим фойдаси булмади. Кегин «Сихат куз» клиникасига келдим. Мени яхши кутиб олишди, хамда даволашди. Хозирда кузим жуда яхши куряпти. Мен «Сихат куз» ходимларига миннатдорчилигимни билдирамн, сизларга котта рахмат. Хамиша бизларга ва бизга ухшаган хасталарга кузига нур улашиб юринглар. Хамиша сог булинг хамма «Сихат куз» ходимлари.
09:57
27.03.2019
Хапизова Жамиля
Мен, Хапизова Жамиля «Сихат куз» клиникамига келдим. Бу ердаги докторлар, хамширалар хатоки фаррошларгача муомиласи яхши экан. Азиз Ташмухамедов, Шавкат Абдувалиевич ва хамширалар мени ширин муомалалари ва мехри билан бир зумда дардимга малхам булишди. Мен бу ерга келганимда жуда тушкун ахволда эдим. Кул остангизда ишлаетган ходимларингиз узиз каби хушмуомала экан.
Абдурахмонов Рахмат Тураевич сизга катта рахмат. Умрингиз узок булсин, хамда шу ерда ишлаетган ходимларингизни хам умри узок булсин.
09:56
27.03.2019
Шакирова Мунира
Я, Шакирова Мунира Позилжоновна, 1980 г.р., в августе 2017 года пришла в клинику «за помощью» с проблемой отслойка сетчатки с огромным разрывом. Хочу оставить огромную благодарность всему персоналу клиники «Сихат куз» и особенно Омону Убайдуллаевичу! А так же Азизу Озодуллаевичу, Умиду Рахматуллаевичу и Шавкату Абдувалиевичу, которые подарили мне вторую жизнь и помогли мне восстановить зрение. Пусть ваша клиника процветает, здоровья всем вам.
08:34
18.03.2019
Мамадиярова С
Мен Мамадиярова Сарвиноз Гафуржоновна операция жараёнини яхши утказилди, кузим бугундан бошлаб аъло даражада курябди. Хаммага Рахмат!
08:33
18.03.2019
Саримбетова В
Мен Серимбетова Венера Холибоевна операция жараёнини яхщи утказдим. Кузим бугундан бошлаб аъло даражада яхши курябди. 2016-йили сечаткада операция килдирдим. Омон Убайдуллаевич операцияни жуда аъло даражада килиб бердилар. 2019-йил 5-февраль куни операция килдилар, хозир 100% яхши куряпти. Хаммаси яхши карашти, хаммалари хуш муомалат экан, хаммаларига Катта Рахмат дейман!
09:05
05.03.2019
Ташпулатова М.
Мен Ташпулатова Мухлиса «Сихат куз» клиникасидан жуда-жуда миннатдор булдик.Муханов Шавкат Абдувалиевичга ва бошка кизларга миннатдорчилик билдирамиз
23:53
28.02.2019
Раушан
Приехав из Казахстана г.Атырау, мы столкнулись с большой проблемой: выбрать хорошую глазную клинику, ведь их много в г.Ташкенте. Выбрав «Сихат Коз», мы нисколько не пожалели о нашем выборе! Персоналы Вашей клиники начиная от техперсонала до самих врачей- профи своего дела! Такой организованности как девушек в ресепшне я ещё нигде не видела. Вот уже прошло почти 2 месяца и я ни капельки не жалею, что сделала лазерную коррекцию именно у Вас! Спасибо Вам, что помогли увидеть мир совсем иными глазами. Ведь пришла я к вам с -6, а вышла с 90% зрением уже на следующий день после операции! Спасибо большое Шавкату Абдувалиевичу и его ассистентке Камилле! Дай Аллах Вам и вашим семьям благополучия, а клинике процветания!

Искренне ваша пациентка: Абдешкызы Раушан
08:28
26.02.2019
Умнова Татьяна
Я Умнова Татьяна Владимировна хочу выразить благодарность всему мед персоналу клиники «Сихат куз» и особенно Муханову Шавкату Абдувалиевичу! Низкий вам и доброго здоровья!
08:27
26.02.2019
Бозорова С
Мен Бозорова Самара «Сихат куз» клиникасидаги шифокорларга катта рахмат! Кузим жуда яхши куряпти. Хаммаларига катта Рахмат!
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!