Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

08:04
23.05.2017
Буркова Анна
Выражаю свою благодарность всему мед персоналу клиники: директору Абдурахманову Р.Т, Всем врачам, Ташмухамедову А.У, Музафарову У.Р. От всей души желаю процветания клинике, благополучия, здоровья, счастья, всему мед персоналу большое спасибо!
Буркова Анна
06:28
19.05.2017
Абдуллаев Юсуфжон
Мен, Абдуллаев Юсуфжон 1950 йилда Хоразм вилоятининг Янгиарик туманида тугилганман. Чап кузимни тур пардаси кучган эди. 2016 йил 11 май куни Тошкент шахридаги «Сихат куз» клиникаси, хирургия булими бошлиги олий тоифали офтальмолог хирург Ташмухамедов Омон Убайдуллаевич операция килдилар. Операция жуда мувоиффакиятли утди. Бунинг учун Омонулла ака ва бирга клиникага ходимларига катта рахмат. Хамиша беморлар бахтига сог- саломат булишсин деб
08:49
16.05.2017
Сафаров Г
Сафаров Гофур Икрамович Бухоро вилояти, Гиждувон туман. « Тез ердам» булимида фелдшер лавозимида ишлайман. 2013 йилда травма олиб тур пардан кучиб колди. Шундан буен Омон Убайдуллаевич кулларида 5 марта жаррохлик муолажасини бошимдан утказдим. Хозирча ахволим яхши « Сихат куз» шифокорлари, хамширалари ишчи- хизматчиларига узимни миннатдорчилигимни билдираман. Айнакса Омон Убайдуллаевич, Улугбек, Шовкат ака, Директорга хамма-хаммага Бухородаги етти пирлар кулласин.
09:24
15.05.2017
Мирсамадова Нурия
Мен, Мирсамадова Нурия, Янги йул районида яшайман, менинг кузим курмайколди, шу клиникага келдим. Омон Убайдуллаевич мени отслойка сетчатки операциясини килди, кузларим энди яхши курвотди. Ман уз миннатдорчилигимни шу клиника ходимларига, врачларига билдираман, РАХМАТ!
Хаммаларига соглик, саломатлик тилайман. Шу клиникага кассалага шифо топиб кетишларини тилаймиз. Ходимлани муомоласига котта рахмат.
07:03
15.02.2017
Хамраева Дилбар
Мени кузим курмас эди, мана энди яхши курди. Коллективдошларга коттакон рахмат. Омон Убайдуллаевичга алохида рахмат. Рахбар Рахматхужа Тураевич жуда яхши инсон эканлар. Уларга хам РАХМАТ!
Ответ:
Ассалому алайкум Дилбар. Кузингиз кура бошлаган булса хурсандмиз. Яхши тилаклар учун рахмат
06:36
20.12.2016
Umida
Меня зовут Умида. Я из Ташкента. Очень хочется поделиться здесь своей радостью!
У меня с 9 лет была наследственная миопия (близорукость). Очки и линзы я носила на протяжении 25 лет. И вот теперь они мне больше не нужны!
В этой Клинике мне благополучно провели лазерную коррекцию зрения LASIK, за что я очень благодарна всем её сотрудникам! Отдельная благодарность глав.врачу - Азамату Фархадовичу за его профессионализм. Также хочу поблагодарить своего лечащего врача - Шавката Абдувалиевича.
Ещё раз от всей души благодарю вас и желаю всем и каждому всех благ! Пусть ваша Клиника всегда процветает и радует всех своих пациентов!!!
P.S. С наступающим Новым годом! Благополучия всем вам!!!
Ответ:
Здравствуйте Умида. Мы очень рады что помогли Вам.
07:47
13.12.2016
Айнаш
Я , Томашева А.О. гражданка РК. Приехала с диагнозом отслойка сетчатки. Такие сложные операции в г. Шымкент, где я проживаю, не делают. Большое спасибо за возвращение зрения мне Аману Ибайдуллаевичу, за его золотые руки. Спасибо всему коллективу.
06:33
09.09.2016
Исмонов Рустам
Мен, Исмонов Рустам Тухтосинович 1957 йил Фаргона област, Куа тумани, Пахтакор махалла, 48 уйда яшайман. Хозирда нафакадаман, ойлалиман, 5 нафар фарзандим бор, олий малумотлиман. Мени 2015 5 август куни унг бехостан курми колди. Фаргона куз клиникасида 8 кун етдим лекин натижа булмайди. Кейин, Тошкент шахар «Сихат куз» клиникасига келдим. Бу ерда Азамат Фархадович, Аман Убайдуллаевич, Азизбек хаммаларга миннатдорман. Ойла аъзоларим номидан миннатдорман.
08:38
05.09.2016
Шамсиева Хабиба Сайфиевна
Хотелось бы в преддверии празднования 25 летия нашей Республики поздравить всех жителей и гостей с Днем Независимости, и выразить моим врачам, сотрудникам клиники «Сихат куз» огромную благодарность.
В этой клинике я наблюдаюсь с апреля 2011 года, приезжаю с Самарканда. Здесь мне спасли зрение, сохранили несмотря на сложный диагноз «макулодистрофия и атрофия нервных клеток глаз». Приезжаю как к себе домой, теплый прием и внимание врачей. Достаточно заранее позвонить в клинику Шахноза записывает меня на прием к врачу и по приходу принимает очень внимательно и доброжелательно. Спасибо Умиджону, Азамат Фархадовичу и всему коллективу вашей клиники за ваше внимание и доброе отношение к пациентам. Успехов в Вашем благородном труде!
С праздником всех!
С уважением и благодарностью ваша преданная клиентка Шамсиева Хабиба Сайфиевна
09:38
30.08.2016
Бобожонова Зухра
Биза Хоразмданмиз, Омон Убайдуллаевичга миннатдорчилик билдирмокчиман! Олдин 10 йил аввал тур парда кучиб операция килган эди, катаракта булиб яна операуция килинди. Кузи жуда яхши куряпти, рахматнома ёзувчи хоразмдан Бобожонова Зухра.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!