Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

10:14
25.02.2020
Зохида Равшанова
Ассалому алейкум мен кузимни 2020 йил 5феврал куни ,,ласик операси килдирдим. Кузим -9 жудаям хира курарди. Хозирда жудам зур куряпти. Сихат куз клиникаси ходимларига уз миннадорчилигимни билдирмокчиман. Шифокорим Муханов Шавкат ака. Комила абдувоситовнага жудда катта рахмат. Куллари дард курмасин мартабалари бунданда улуг булсин.
12:14
17.02.2020
Махфуза
Спасибо врачам Сихат куз Я благодарна Всем содрудникам клиники.У меня отец врач СЭС ,и я обратила как у них все организовано на высшем уровне.И я верю что у меня все будет хорошо!впереди следующая операция.
11:02
11.02.2020
Александра
Доброго времени суток! Совсем недавно сделала операцию lasik и осталась не просто довольна результатом,а безумно счастлива что наконец у меня 100% зрение! Спасибо большое доктору Шавкату и всему медперсоналу. Вы большие молодцы! Девочки на ресепшене очень вежливые и приятные,да и вообще весь персонал очень располагает. Спасибо вам! Рекомендую!
08:52
28.01.2020
Оспанова Гулдариха
Оспанова Гулдариха шу клиникага келиб, мени операция килишди. Тур парда кучган эди. Мен Аман Убайдуллаевичга уз миннатдорчилигимни билдираман. Кузим яхши куряпти. Коракалпогистондан келган эдим. Регистратурадаги кизларга каттакон рахмат. Хуш муомалали кизлар экан. Хамшираларга хам рахмат.
08:51
28.01.2020
Семеренко Алла
Я, Семеренко Алла Михайловна делала операцию по удалению катаракты. Я очень благодарна всем сотрудникам клиники, особенно гл. врачу Аману Убайдуллаевичу. Зрение вернули мне на 100%. Всех благодарю.
08:50
28.01.2020
Марабиев У
Мен шуни малум киламанки операциядан яхши натижа билан чикдим хамма ходимлардан хурсандман. Яхши кабул килиб, яхши кузатишди. Марабиев Умид.
06:36
14.01.2020
Шомуродов Суърат
Мен, Шомуродов Суръат Бухородан. Кузим узокни яхши курмас эди ва бу менга кийинчиликлар тугдирар эди. Мен кузимни куп маротаба «lasik» операциясини килдирмохчи булдим, лекин бунга клиника танлашда кийналардим. Менга «Sihat ko`z» клиникасини тавсия килишди. Бу клиникага келганимда ходимлари 1 -кун кутиб олиб керакли маълумотларни беришди ва мени текширувдан утказиб, «lasik» амалиётини утказишди. Кузим 120% аниклик билан кура бошлади. Клиника ходимлари жумладан врач Шавкат Абдувалиевич, Комила Абдуваситовна, хамшира Рахима, регистратура ходимлари Саида, Зулхумор ва рахбариятга уз миннатдорчилигимни билдираман. Ишларига мувафакият тилайман. Рахмат!
06:35
14.01.2020
Исокова С
Бемор Исокова Солияхон водийданмиз. Куз беморлигим сабабли «Sihat ko`z» га даво излаб келдим. Клиника врачлари шунингдек, Умиджон Музаффаров, лаборант Зиёдахон , терапевт Галия, Саидахон Маматова ва барчаларига уз миннатдорчилигимни билдираман. Макомларингизни юкори килсин. Хаммаларингизги беморлик тарк килсин. Оилам номидан ташаккур!
06:35
12.12.2019
Гафурова Мухаббатхон
Мен, Гафурова Мухаббатхон Акбаровна Маргилонданман . Кузим туманлашгани сабабли келдим. Бу ердаги шифокорларни хаммалари ширин суз экан. Азизжон О., Музаффаров Умиджон Рахматуллаевичга чексиз миннатдорчилик, купдан-куп рахматлар тилаймиз. Доимо сог-саломат булишсин, асло касал булишмасин. Икки дунйода азизу-мукаррам булишсин. Бизни чиройли кутиб олган Саида Маматовага кизимизга хам катта рахматлар айтамиз. Буларни тарбия килган устозларига, ота-оналарига рахмат. Доимо умрингизни охиригача хаммангизни дуо киламиз!
06:32
12.12.2019
Теряева Яна
Я, Теряева Яна Юрьевна, приехала с Украины по многочисленным отзывам от благодарных пациентов. И очень рада что сделала операцию лазерную коррекцию зрения именно в этой клинике. Прекрасный и отзывчивый персонал. Высокого квалифицированные врачи этой клиники могут смело считать себя лучшими в Средней Азии. Всех благ и больше благодарных пациентов. Развития и процветании клиники «Sihat ko`z» !!! Ваши друзья Яна, Сергей Теряевы.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!