Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

10:52
17.12.2018
Хомутинникова Клавдия
Я, Хоммутинникова Клавдия пациентка этой клиники, приношу большую благодарность всему персону этой клиники особенно доктором Ташмухаммедому Амону Убайдуллаевичу, у которого я оперировалась несколько раз и наблюдаюсь более 10 лет а так же Умиду Рахматуллаевичу . Это высококвалифицированные специалисты, прирождённые доктора. Здоровья всем, и больших трудовых успехов!!!
06:06
17.12.2018
Цой Тамара
Я, Цой Тамара из Казахстана с г. Кызылорда приехала с макулярным разрывом и после операции полностью зажило. Я очень благодарно Ташмухаммедову А.У. за золотые руки. Всем работникам здоровья . Ещё раз «спасибо» Азизу , за внимание и профессиональность!!!
06:11
06.12.2018
Ережепова Г
Мен Ережепова Гулжамол 2014 йил кузимга анорни тикани кириб кетиб, кузим курмай колганди. Врач Амон Убайдуллаевич апеация килиб кузим яхши курадиган болди. Аман Убайдуллаевичга минг Рахмат куп яшасин. Рахмат яна Рахмат.
06:08
06.12.2018
хх
Духтирларга Каттакон рахмат кузимни очилганига хурсандман. Шовкат Абдувалиевичга миннатдорчилигимни билдираман!!!
14:32
26.11.2018
Юсупжанова М.М
Мен, Юсупжанова Мапират Мирзаитовна 3-июл куни отсетчатка болиб, шу ерга келиб Омон Убайдуллаевичда операция болдим. Козим курмай колганда шу профессорга келиб, кузимни даволатдим. Хозир кузим яхши, Хаммага катта рахмат, Клиникадаги хамма врачлар сог болсин.
10:03
15.11.2018
Хакимова Р
Мен Хакимова Рахима Самарканд вилоятининиг Каттакоргон раёнидан, Тошкентга куз касалликлари клиникасига яъни «Сихат кузга» келиб, кузимни кориши ёмонлашгани тугрисида врачларга муражаат килдим. Уларга рахмат кузимни текшириб куриб операция килишди. Врач Омон Убайдуллаевич ва барча масъул ходимларга узимни миннатдорчилигимни билдираман. Сизларга жуда катта рахмат! Хурмат билан Хакимова Рахима
07:30
30.10.2018
Сафронова Мария
Я, Сафронова Мария Анатольевна, жительница Ташкента, хочу выразить особую благодарность клинике «Сихат куз», а особенно врачу Муханову Шавкат Абдувалиевичу. Этот врач сотворил «чудо». 28 лет я мучалась с высокой миопией обоих глаз, с годами стал появляться астигматизм, дальнозоркость, что очень мешало и в работе, и в жизни. Но этот врач, сотворил «чудо». По- другому это и не назовёшь. За какие-то 20 мин. У меня восстановилось зрения. Я чувствую себя полноценным человеком. Те ощущения, которые я испытала на следующие утро после операции, на бумаге и не передашь. Дай Бог здоровья и терпения Шавкату Абдувалиевичу за то, что он дарит людям заботу о людях. Но и конечно же, директору клинике, который все это создал.
09:07
26.10.2018
Искандарова Зиеда
Менинг кизим Искандарова Зиёдани Амон Убайдуллаевич операция килдилар. Кизимни козлари 60% га корди! Мен уз миннатдорчилигимни билдираман! Ва уларга шу клинакада ишлаётканларга уз миннатдорчилигимни билдираман. Катта рахмат!
06:43
22.10.2018
Фозилова Ашир
Мен, Кашкадарёлик, Чирокчи шахридан, Фозилова Ашир «Сихат куз», клиникасида 3 марта кузимни операция килдирдим, кузларим кормай колган эди, мен шу шифохонада даьво топдим. Оллохга минг бора шукур! Бу козларимга нур аьто килган, мехнатларини аямай, мени козимга шифо берган Амон Убайдуллаевичга хамда хамма шифокорларга , хамшираларга, сингилжонларга минг маротаба рахмат! Юртимиз Узбекистонда ишлаб, кузимизга шифо бериб, мехнатлариниаямай уларга катта рахмат айтсам камлик килади. Узбекистон президентига рахмат, Узбекистонда шундай шифоркорларнинг борига минг бора рахмат. Кузларим зимистон ичида колганида кучада, ойга толиб ойлаб, шифо излаб юрганимда, шу шифоханадан шифо топганимга шукур. Клиникага келинг кузларингизга шифо топасиз! Амон Убайдуллаевичнинг касбларига Рахмат!
08:44
16.10.2018
Жамалов М
Мен, Жамалов Муртазахон «Сихат куз» клиникасида кузимни операция килдирдим. Мен шу ердан шифо топдим. Хизмат корсатиш аъло даражада. Врач Амон Убайдуллаевичга оз миннатдочилигими билдираман. Узбекистон давлатига, беморлар бахтига доимо сог булиб юришсин.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!