Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

08:41
29.08.2016
Акимова Любовь Николаевна
Клиника замечательная! Грамотные, умные, опытные специалисты любящие свою работу: врачи и средний персонал. Сплоченный коллектив серьёзных, умелых специалистов. Отличная аппаратура, все это помогает докторам делать добрые дела. Глазная клиника "Сихат куз" полностью отмечает мировым стандартам. Врачи посещают конференции офтальмологов, симпозиумы заграницей. Стремятся переносить новейшие, мировые достижения в свою работу.
Смело обращайтесь в глазную клинику "Сихат куз" и вам помогут также как помогли и мне.
Спасибо огромное, Акимова Любовь Николаевна тел. 268-6189
08:33
29.08.2016
Акимова Любовь Николаевна
Благодарю за спасение зрения! Я снова вижу и это счастье! Я Акимова Любовь Николаевна, мне 68 лет, жительница города Ташкента. Случилось у меня большое горе, я практически ослепла, заболевание глаз развивалось стремительно. Ни одна глазная клиника не бралась делать такую сложную операцию, т.к. диагноз (осложненная глаукома, разрушение хрусталика) не давали шансов на благополучный результат. Бог помог! Я узнала о глазной клинике на Юнусабаде "Sihat koz". Сказали, что в этой клинике берутся за сложные случаи. Доктора пошли на риск, не побоялись трудностей и сделали успешные операции на оба глаза. Мне вернули зрение!!!!
Спасибо Юсупову Азамат Фархадовичу, Музаффарову Умиду Рахматуллаевичу, Ташмухамедову Омон Убайдуллаевичу, за спасение зрения!
10:43
13.06.2016
Хусния Зайниева
«СИХАТ КУЗ»да СИХАТ ТОПУРСИЗ
«Мехр кузда» - дейди дона халктмиз,
Дустлар, бу гап айни хакикат эрур.
Кузлар умри нур туфайли бокийдир,
Инсон бор дунени куз билан курар.

Агар кузларидан нур кочса хар ким
Бунга даво излаб хар ён югурар.
Ок либосли, ок кунгил шифокорлар
Йуколган куз нурин кайтиб берар.

Кухна Шошда эрур кадим маскан,
«Сихат куз» аталгай табаррук номи.
Мохир окулистлар жам булган чаман-
Эзгулик макони, орзулар коми.

Бош шифокордир унда Азамат Юсуф,
Оккунгил, багри кенг улуг шифокор.
Унинг даргохидан шифо топмокчун
Келгур умид бирла неча минг бемор.

Турт фарзанд онаси – Хусния опам,
Ун бир набаранинг бувижониси.
У хам кузи огриб ва излаб нажот,
Келмиш шу масканга ёри иккиси.

Не-не хакимларга учрашиб аммо,
Даво топмаганди опамиз сира.
Кийнаб куйган эди бу дард – муаммо,
Дунени куринарди кузига хира.

Ногохон муъжиза руй берган каби,
«Сихат куз»да опам топмишлар шифо.
Ярим соалик бир жаррохлткдан сунг
Кайтмиш кузларига каранг, нур- зиё.

Кайта тугилгандек кетмишлар яйраб,
Олам кузларига гузал куринмиш.
Самодан булутлар таркалган мисол,
Дилдан гам- ташвишлар буткул сурилмиш.

Дуога кул очмиш Хусния опам,
Алкаб бу масканнинг шифокорларин.
Умиджон Музаффаров ва Шавкат Муханов,
Улугбек Шохасандек халоскорларин.

Гузал Сагатова – бош хамшираси-
Кувонч улашгувчи ушбу масканнинг.
Ширинсуз, оккунгил гапнинг сираси-
Мехр, фариштаси куркам чаманнинг.

Барча- барчасига олкиш, тасанно,
Айтганча опамиз уйга кайтмишлар.
Бу кутлуг масканнинг шону довругин
Ахли Бухорога алкаб айтмишлар.


Эл дардига дармон зотларни хар он,
Кулласин Бухором етти пирлари.
Эл дуосин олиб юрсинлар мудом,
Мингларга айлансин топган бирлари.

Хар кун бу маскнга даво исташиб
Келгай мингдан ортик бемори жонлар
Бир хафтада шифо топиб кетишлар
Шифокор ахлига айтишиб шонлар.

«Сихат куз» маскани, о улуг даргох,
Эй Сиз шифокорлар – Лукмони Хаким.
Мудом сизни куллаб турсин-у Оллох,
Эл бахтига омон булингиз доим!

23 апрель йил, Тошкент шахри
02:04
09.06.2016
Мухаббат Абдурахманова
Мен 2015 2016 йилда чап кузимни Сихат куз куз шифохонасида операция килдирдим.Операцияни Тошмухаммедов Омон Убайдуллаевич утказдилар.мен уларга уз миннатдорчилигимни билдираман.Дунё тургунча туринг биз беморларизи бахтига.мана шу клиникани очган Рахматилло акага хам уз минатдорчилигимни билдираман фарзандларизни бахтини тула тукис куришлик насиб этсин.Хамиша сог булинг хеч качон огриманг
07:00
19.05.2016
Шамшихажидан
Сиздан жудаям миннатдормон. Куп дуолар килдим. Аллох сизга мани ёшимни, мани елимни берсин. Ман каби куплар хаж килишга насиб килсин.
07:36
10.05.2016
Омарова М.Р.
Я,гражданка Омарова Мукарам Рахимовна 1933 гр, обратилась в глазную клинику Sihat ko'z по поводу снижения зрения. После тщательно проведенного осмотра мне поставили диагноз и порекомендовали сделать операцию. Мне было сделано две операции: лазерное по глаукоме, а также по поводу экстракции катаракты с имплантацией интраокулярной линзы ИОЛ. В данное время я чувствую себя хорошо, зрение улучшилось. Я очень бдагодарна руководству и врачам клиники Юсупову Азамат Фархадовичу, Ташмухамедову Омон Убайдуллаевичу, Музаффарову Умид Рахматуллаевичу, а также всему рабочему персоналу. Они квалифицированные проффесионалы своего дела, грамотные, отлично знают свою работу, вежливые. Я желаю им Всем крепкого здоровья, долгих лет жизни, всех земных благ. Рекомендую Всем обращаться по поводу снижения зрения в эту клинику.
С уважением пациентка Омарова М.Р.
13:19
02.05.2016
Сматлаева А.
Я Сматлаева А.М. приехала из Казахстана с диагнозом молекулярный разрыв сетчатки. Искренне благодарю Амана Убайдуллаевича за его золотые руки. Операция прошла успешно. Очень довольна результатом. После 3х операций вижу хорошо. Также была операция по замене хрусталика при катаракте. Очень благодарна лично ему и всему коллективу клиники. Огромное спасибо!
г. Шымкент
13:18
02.05.2016
Ваисова М.
Мен Ваисова Мухаббат Хоразм вилоят Кушкупир туманидан келдим. Шу Сихат куз клиникасида Омон Убайдуллаевичга уз миннатдорчилигимни билдираман.
13:18
02.05.2016
Кулмуродова Зиеда
Мен Кулмуродова Зиеда 1984 йилда Самарканд вилояти Тайлок туманида тугилганман. Шу Сихат куз клиникасида икки кузимни хам оперция килдирганман. Хозирда яхши куряпман. Мен шу клиникадан миннатдорман.
13:17
02.05.2016
Садикова Р.
Мен Содикова Рахимахон 1954 йилда Фаргона Риштон туманида тугилганман. Мен шу шифогача келиб кузимни турпардаси ертилган эди. Омонжон Убайдуллаевич операция килиб кузимга мой куйиб куйган эди. 2016 йил 30 март куни операция килиб мойни олиб тошади. 23 апрель куни текширишгача кеганимда. Кузим жуда хам яхши. Эски холетидай булиб колди. Хозир яхши куряпман. Шу «Сихат куз» шифокорларига жуда миннатдорлик деб.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *
Подтвердите, что Вы не робот: *
  


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!