Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

09:38
25.06.2021
Зунунова Мамлакат
Зунунова Мамлакат Рузибоевна 1942 тугилган ман. Операциядан олдин куриш унг кузим 20%, чап кузим 0,1 %. Опрерациядан кегин унг кузим 90%, чап кузим 100%. Врач Омон Убайдуллаевичга рахмат! Кузларим худди ёшлигимдандек куряпти. Куллари дард курмасин.
Сурхандаре вилояти Кушкургон туманидан
09:34
25.06.2021
Казаков Тимур
Мен, Казако Тимур Джурабаевич , "Сихат куз" клиникасига кузимни лазер операциясига Навоий вилояти Зарафшон шахрида келдим. Бинога кириб, клиника хлдимларини хушмуомилалигидан жуда хурсанд булдим. Операция килган Комила опа ва Акида опа, хамда Шавкат Абдувалиевичлар жуда куллари енгил, мутахасислар эканлигидан хурсад ман. Кузим яхши курди илохим уларнинг куллари дард курмасин.
Клиникага рахмат!
09:27
25.06.2021
Урунходжаева Г
Мен, Урунхожаева Гулмат 1978 йил, Козохстон Республикасидан ман. "Сихат куз" клиникасига келганимда, куриш кобилиятим 10% эдим, операциядан кегин 100% куришни бошладим. Хаммага рахмат!
09:22
25.06.2021
Югай Валерий
Я, Югай Валерий родился 1954 г. Попал в глазную больницу "Сихат куз", с диагнозом "Макулярный разрыв". Врачи оперативно осмотрели меня и прооперировали. В результате сохранили мне правый глаз, которым почти не видел. Благодаря врачам этой клиники, а именно гл. врачу, Ташмухамедову АУ он мне вернул зрение.
Я благодарен врачам клиники и желаю им огромного здоровья.
09:15
25.06.2021
Абдухаликов Шухрат
Мен, Абдухаликов Шухрат, ешим 28да. 10 йилдан буен миопия билан касал эдим. Узимни касбим умумий амалиёт шифокори, менинг максадим уйлашимча барча шифокорларни максади кимнидир хаетини узгартириб уларни бахтли килиш. Мен узимда буни хис килдим. Бугун мен, энг бахтли одам ман! Бу дунега бошкатдан келгадек булдим дейсам адашмайман. Дунени барча гузалликларини тула тукиз хис киляпман. Бунинг сабаби Муханов ША, Муборакова КА ва уларнинг командасига котта рахмат! Бизлар барча шифокорлар орзу киладигон нарасала киляпсиз. Менга хам сизлардек шифокор булиш насиб килсин.
09:06
25.06.2021
Жураев И
Мен, Жураев Ихтиер "Сихат куз" клиникасига миннатдорчилик билдираман. Операция мувофакиятли утди. Сервис юкори даражада. Хамма узини ишини усталиги куриниб турибди. Куриш кобилиятли 100%га кайтди. Акидахонга алохида рахмат!
08:30
25.06.2021
Хакимова Шахло
Мен, Хакимова Шахло, операция яхши огрикларсиз енгил утар экан, факат озгина опрециядан кегин бир, икки кунлар сал огриклар булар экан, куришим хозирда 100%, ходимлар, докторлар яхши муомилали, мехрибон. Хаммаси яхши утгандан хурсанд ман.
08:25
25.06.2021
Бахрамова У
Мен, Бахрамова Умида Яшиновна. Муханов Шавкат Абдувалиевичга шахсан уз миннатдорчилигимни билдирмокчиман ва шу ерда ишлаетган барча хамширалар, врачларга уз миннатдорчилигимни билдираман. Хаммалига жудаям ширин суз ишлигига масулиятли экан. Доимо ишингизга ривож берсин, тану жонингиз сог булсин. Шу ерда ишлаетган барча ходимларга катта рахмат айтаман
06:55
27.05.2021
Сала
Здраствуйте уважаемые, я не дозвониться по вашим номерам что мне делать ?
Ответ:
Здраствуйте. Напишите сюда.
17:13
18.05.2021
Ханифа
Ассалому алейкум ёшим 57да минус 12 очки такаман кейинги пайтларда куришим янада́ ёмонлашган,ёрдам бераоласизларми?жавоб учун олдиндан рахмат
Ответ:
Ассалому алайкум. Клиникамизгша келинг, ёрдам берамиз.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!