Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

08:46
04.11.2019
Рахимова С
Мен, Рахимова Севичн «Sihat ko`z» клиникасида LASIK операциясини утказдим. Кузим хозир яхши куряпти. Кузим олдин -6 булган,хозир эса минусим йок.
Я, Дударева Зинаида Васильевна 1929 гр. (90 лет) 18.06.2019 я упала на улице и повредила левый глаз (хрусталик глаза провалился во внутрь). Потом я сразу обратилась в клинику «Sihat ko`z» и попросила, чтоб мне оказали помощь. Я, прошла обследования и через 2 дня меня уже прооперировал Ташмухамедов . А. У . перенесла 2 операции и всё прошло очень удачно. Я благодарна Этому врачу. Он сохранил мне зрения. Я вижу хорошо и очень довольно! Всем большое спасибо!
08:41
04.11.2019
Собирова С
Мен Собирова Сайёра Сайфутдиновна «Sihat ko`z» Клиникасида LASIK операциясини утказдим. Операция жуда яхши утди !!! бунинг учун барча шифокорларимиз, хамшираларимиз айникса Муханов Шавкат акага ва Музафаров Умид акага уз миннатдорчилигимни билдираман. Катта рахмат!!! Кузларимга нур киргани менга куч багишлади ва мен хаётимда жазм кила олмаётган нарсаларни кила олишимда менга куч бергандек булишди. Хамма шифо излаб келган беморларга омад тилайман! Шифокор ва хамшираларимизга соглик!
06:31
01.11.2019
Жураева Нигора
Мен, Жураева Нигора «Sihat ko`z» клиникасида LASIK операциясини утказдим. Операция жуда яхши утди, хурсандлигимни тарифлаб беролмиман. Бунинг учун барча шифокорларимизга, хамшираларга, айника Муханов Шавкат акага каттакон рахмат. Уларга соглик тилиман, хаёт кайтариб бердилар менга. Мартабалари бунданда улуг булсин. Хамшираларга катта рахмат ва соглик тилиман.
06:27
01.11.2019
Бабаджанова М
Я Бабаджанова Мохира. В клинике «Sihat ko`z» сделала операцию на счет восстановления зрения. Операция прошла хорошо, и я очень благодарна администрации клиники и врачу Шавкат Абдувалиевичу. Всего наилучшего вам! От имени гражданки Таджикистана.
06:23
01.11.2019
Гаипова Матлуба
Мен Гаипова Матлуба Шоназар кизи, 1994- йилда тугилганман. Мени кузимни зренияси паст булиб, 2018- йил унг кузим тур пардаси кучибкетди ва бизга «Sihat ko`z» клиникасидаги Омон Убайдуллаевичга мурожат килишимиз кераклигини айтишди. Биз тезда Омон Убайдуллаевичга куриндик ва бизга тезда операция килиш кераклигини айтишди. Операциядан яхши чикдим. Биз «Sihat ko`z» клиникикасидаги барча ходимлардан, айникса Омон Убайдуллаевичдан миннатдормиз.куллари дард курмасин. Бизни кузимизга яна нур ато килганлари учун жонлари сог булсин. Хоразимлик киз Матлуба.
07:58
28.10.2019
Халикова М
Я Халикова М. 1952 гр. из Таджикистана, прошла обследования и операцию катаракты правого глаза. Я очень благодарна врачам клиники «Sihat ko`z». Восстановили мне зрение почти на 100%. Всем рекомендую приехать и пройти обследования. Ещё раз хочу поблагодарить всех сотрудников клиники «Sihat ko`z» , особенно Амону Убайдуллаевичу. Огромное Спасибо всем вам! Холикова М. 27.09.2019
18:13
03.10.2019
Шерзод Бегматов
Выражаю большую благодарность врачам Шавкату Абдувалиевичу и Комиле Абдуваситовне, за возвративших мне зрение. Также выражаю благодарность за чуткое отношение медсестрам и всему коллективу Сихаи куз!
00:33
25.08.2019
Тамара Троицкая
Здравствуйте !!!! Хочу от всего сердца высказать огромную благодарность ДОКТОРАМ ТАШМУХАМЕДОВУ АМАНУ УБАЙДУЛЛАЕВИЧУ,МУЗАПАРОВУ УМИДУ РАХМАТУЛЛАЕВИЧУ ВСЕМ мед сёстрам администрации и всем работникам без исключения !!! У Вас очень отлажена работа всего персонала !!! Каждый на своём месте , каждый делает своё дело профессионально и от души!!! Огромное спасибо ДОКТОРАМ ВЕРНУВШИМ ЖИЗНЬ МОЕЙ МАМЫ !!!!! Так как она увидела Мир в красивых красках каков он и есть !!!! Разве это не счастье для дочери и сына ?!!! Низкий Вам поклон за Ваши руки и сердца !!! Низкий поклон Вашим Родителям воспитавшим таких детей и дочерей !!!! Счастья Вашим семьям и радости за то что ВЫ ДАРИТЕ ЛЮДЯМ НОВУЮ ЖИЗНЬ!!!! Глаза это все для человека !!!! Низкий Вам поклон и человеческое спасибо !!!!!!
11:35
05.07.2019
Рахмонов Орифдан
Мен, Рахмонов Ориф Хоразим вилояти, Голоба махалласиданман.
Мен 2015- йилдан бери шу «Сихат Куз» клиникасига келиб даволаниб тураман. Мени кузимда тур пардаси кучгани туфайли келган эдим. Мени Ташмухаммедов Омон Убайдуллаевич операция килдилар ва кузимни 80 % курадиган килиб бердилар. Хозир кузим жуда яхши куради. Уларга мингдан минг рахмат Ташмухаммедов Омон Убайдуллаевичга омад тилайман. Шу жумладан Умид Рахматуллаевичга ва клиникани барча ходимларига, регистратура ходимларининг яхши муомалада эканликларига жуда катта рахмат айтаман. Беморингиз
11:34
05.07.2019
Исломова Е
Мен Исломова Ёркиной ойиси Абдуфайзиева Мастура, Мамбетова Галия Калхамановнага ташакур билдираман. Ишларига ривож тилайман. Шундай муомалали врачлар купайсин.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!