Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

06:37
20.11.2019
МИРЗАЕВ Обид
Мен, Мирзаев Обид. Кузимни тур пардасини Омон Убайдуллаевичга операция килдирдим. Хозир ахволим коникарли шу сабабли хамма ходимларга уз миннатдорчилигимни билдираман!
09:35
13.11.2019
Алимов Рустам
«Sihat ko`z» клиникасига миннатдорчилик
Мен Самарканд вилояти Норпой тумани ички ишлар булими профилактика инспектори капитан Алимов Рустам Раббимович 2019-йил октябрь ойининг 3-куни чап кузим нихоятда хиралашиб колганидан «Sihat ko`z» клиникасига мурожаат килиб Фариза Шухратовнанинг сай харакатлари билан 20 кун ичида хасталаниб колган кузим 90% куриш натижасига эришилди. Мен малакали шифокор Фариза Шухратовнага уз миннатдорчилигимни билдираман!
09:32
13.11.2019
Жобиев Анваржон
«Sihat ko`z» клиникасига жуда хам катта рахмат. Мен Жобиев Анваржон бу ерга келганимда иккала кузим курмай колиб, етаклаб келишганди. Хозир кузларим яхши 80% куради. Врач Омон Убайдуллаевичга уз миннатдорчилигимни билдираман. Омон Убайдуллаевичдан жуда миннатдорман!
07:13
11.11.2019
Бегматов Шерзод
«Sihat ko`z» клиникасига жуда хам миннатдорчилик билдираман. Мен Бегматов Шерзод кузимни астигматизмини «lasik» операция килдирдим. «Sihat ko`z» врачлари Муборакова Комила ва Муханов Шавкат акага катта рахмат!
07:11
11.11.2019
Надежда Федоровна
Я, Улановская Надежда Фёдоровна. Выражаю свою огромную благодарность всему коллективу мед. Персонала за отличное обслуживание, внимательность. Все работники оказывали огромную помощь в операции. Все работники квалифицированные. Я всем рекомендую проходить обследование в вашей клинике «Sihat ko`z». Спасибо огромное, что вы помогаете людям видеть этот мир здоровыми глазами!
08:26
06.11.2019
Таджиханова Шакар
Менеджер Ташпулатова Шахнозадан жуда миннатдорман. Келган касалларга муомиласи 5 бахо куйдим. Кани хамма хам шундай булса. Ишларингизга ривож ва оилаларга соглик саломатлик, хотиржамлик тилайман !
08:24
06.11.2019
Махкамова Хилола
Ташакурнома
Мен Махкамова Хилола Фаргона вилояти Фаргона шахридан «Sihat ko`z» клиникасига кузимни тур пардаси кучишидан шикоят килиб келган эдим. Омон Убайдуллаевич билан маслахатлашиб текширтириб 3 марта операция килдириб , хозирда кузим жуда яхши 100% курмокдаман. Мен «Sihat ko`z» ходимларидан асосан Омон Убайдуллаевичдан жуда хам миннатдорман. Сог булсинлар.
07:44
05.11.2019
Исломов Фаррух
Ташакурнома
Мен, Илхомов Фаррух 2019-йил 20-августга кадар хаётни кузойнак оркали курар эдим. «Sihat ko`z» клиникасига биринчи мартта 17-августда келдим ва бу ердаги ишчи жамоа яхшилигини куриб, операция килдиришка рози булдим. Хозир хаммаси яхши, хаётим аник ва равшан кузойнаксиз курмокдаман. «Sihat ko`z» клиникаси жамоасига Рахмат! Келгуси ишларига омад тилайман!
07:43
05.11.2019
Ахмедова Адолат
Ташакурнома
Мен, Ахмедова Адолатхон 2009-йилдан бери икки кузимда хиралик, минус эди. «Sihat ko`z» клиникасига келиб теекширувлардан утдим. 2019-йил 21 август санасида лазер оркали операция килишди. Шифокорлар Шавкат Муханов, Комила Абдуваситовнага ва бошка клиника ходимларига катта рахмат! Хозирда кузойнаксиз яхши юрибман. «Sihat ko`z»клиникаси ходимларидан, шифокорларидан мамнунман.
08:46
04.11.2019
Рахимова С
Мен, Рахимова Севичн «Sihat ko`z» клиникасида LASIK операциясини утказдим. Кузим хозир яхши куряпти. Кузим олдин -6 булган,хозир эса минусим йок.
Я, Дударева Зинаида Васильевна 1929 гр. (90 лет) 18.06.2019 я упала на улице и повредила левый глаз (хрусталик глаза провалился во внутрь). Потом я сразу обратилась в клинику «Sihat ko`z» и попросила, чтоб мне оказали помощь. Я, прошла обследования и через 2 дня меня уже прооперировал Ташмухамедов . А. У . перенесла 2 операции и всё прошло очень удачно. Я благодарна Этому врачу. Он сохранил мне зрения. Я вижу хорошо и очень довольно! Всем большое спасибо!
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!