Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

22:04
23.02.2014
Anzur
Мы сидим в регистратуре -Золотые рыбки. Люди слово запускают -Ловят без ошибки.

Кому талончик выплывает, А кому и фраза. Некоторые вдруг хулиганят, Нам кричат: "З а р а з а!"

Мы и этих пропускаем, Дарим им улыбки. Ведь, мы все в регистратуре - З о л о т ы е р ы б к и.

Посвящается прекрасной девушке в reseption по имени ...а
07:28
20.02.2014
Джуманиязова Наргиза
Я, Джуманиязова Наргиза, мать Нурматова Али. Выражаю огромную благодарность всему коллективу за чуткость, внимание и приветливость к пациентам. Мой сын на протяжении нескольких лет получает в этой клинике лечение, которое очень ему помогает.
Огромное спасибо всему персоналу от нашей семьи.
10:32
14.02.2014
Зулхумор
Мен, Узакова Зулхумор – Абдукаххарова Лобарнинг Онасиман. Биз бу ерга яъни «Сихат куз» клиникасига 2 йилдан бери катнаймиз. Хар 6 ойда кизимнинг кузига даволаш муолажасига Киламиз. Бу ердаги шароит ва ходимларнинг муомоласи менга ёкади. Айникса даволаш муолажасида ишлаетган киз Ситора жуда хушмуомала. Кизим Ситора опасини жуда яхши куради. Ситора Хам кизимга синглимдек яхши мунусобатда. Утган йилга нисбатан кизимнинг кузида бу йил ижобий натижаларга эришдик. Мен бу ердаги ходимларга, шифокорларга айнакса, Ситора ва Анжелика Турсуновнага уз миннатдорчилигимни билдираман
09:37
10.02.2014
Гульзира
Мен, Кайдарова Гульзира, кизим Арунани кузларини даволатиш учун «Сихат куз» клиникасига килганимга хурсандман. Хаммага медперсоналлар шу клиника ходимларига миннатдорчилигимни билдираман.
Сизларга ката рахмат.
07:50
27.01.2014
Муалимов Г
04.08.2010 йил Ласик операция килдирдим, узгариш бор. Докторга ва хама ходимларга миннатдорчилик билдираман.
Муалимов Ганишер.
09:19
22.01.2014
Гаптулин Р
Я, Гаптулин Рахимджан, выражаю огромную благодарность доктору Шавкату Абдувалиевичу, Азамат Фархадовичу и всему персоналу этой клиники. До операции я почти не видел, а после замены хрусталиков оба глаза видят очень хорошо.
Большое Вам спасибо!
07:37
17.01.2014
Ишонкулов К
Мен, Ишонкулов Кудрат Джизак шахардан.
Шифокорлар хизматидан жуда хурсандман.
Хаммага катта рахмат!
08:59
15.01.2014
Ismoilova Sh
Мен Исмоилова Шоира 63 ешдаман, кузим чап томони хиралашиб курмай колди, 3-4гя куз докторларга бордим фойда топмадим. Кейин Сихат кузга мурожат килдим. Шифокорлари, ишчилари хаммаси хушмуомалалик жуда яхши кутиб олишди.
Врач Хабибуллаева Нигора жуда муомалалик врач. Жонлар уларга минг рахмат, сог булсинлар.
Врач Юсупов Азамат Фархадович 3 марта укол килиб мени тузатдилар, рахмат танижонлари, сог булсин, мендан кайтмаса Худодан кайтсин.
Томография врачлари Музафаров Умиджонга рахмат, сог булишсин.
06:13
27.10.2013
эргашев п.
Мен Пахмиддин,25.10 куни Юсупов Азаматакада лазер операциясини килдирдим. Куришим 90% яхшиланди. Азаматакамга катта рахмат дейман ,доим сог булинг. Шу каторда мени шу муолажа килишга куллаб куватлаган Абдумаликакамгахам рахмат,уларни кивотган муомаларидан куп шифокорлар урнак олса буларди
07:51
21.10.2013
Солиева Н.
Я, Солиева Нилуфар, хочу выразить огромную благодарность всему персоналу данной клиники, в особенности Шавкату Абдувалиевичу. Приехала сюда на обычную проверку зрения, и подобрать очки. Потом врач предложил сделать операцию по восстановлению зрения. Я очень захотела и мне сделали операцию по методу «Lasik», вижу отлично.
Спасибо за профессионализм, чуткость и внимание, аккуратность и осторожность.
Я и не ожидала, что мир так красив и это всё благодаря моему чёткому зрению.
УДАЧИ И ПРОЦВЕТАНИЯ.
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!