Главная » Отзывы пациентов

Отзывы пациентов

06:48
24.08.2013
Г.И
Я, Гулямов Иззат, очень благодарен коллективу клиники и лично Юсупову Азамат-ака
за то, что вновь стал видеть мир в новых ощущениях
18:14
17.08.2013
Hakimov Otabek
Assalomu alaykum sihat ko'z klinikasaning barcha shifokor va xodimlari. Men bundan 4 yil avval sizlarda ko'zimni operasiya qildirgan edim. Hozirda deyarli ko'zoynak bilan qiynalib yurganlarim esimdan chiqib ketgan go'yo ko'zim har doim yaxshi ko'rgandek. Sizlarga meni mana shunday ko'zlarim yana qayta ko'zoynaksiz yaxshi ko'rishiga sababchi bo'lganlaringiz uchun qanday minnatdorchilik izhor qilishni bilmay yurgan edim. Bugun shu saytni ko'rdimu shuncha yildan beri aytmoqchi bo'lgan gaplarimni yozish imkoniyati tug'ilganidan xursand bo'ldim. Avvalo yaratgandan sizlarga tinchlik xotirjamlik sog'lik va insonlarga o'z yordamingizni ayamasligingiz uchun kuch g'ayrat tilab sizlardan hamisha minnatdor bo'lib qoluvchi sobiq bemoringiz.
07:36
14.08.2013
З.К.Т.
Мен, келиним Зарипованинг кузларига «нур» багишлаган хурматли Юсупов А.Ф. ва Музаффаров У. Р. ларга уз миннатдорчилигимни билдириб уларга ишларида улкан мувофокиятлар , оилавий бахт-саодат, энг кераклиси бу инсонлар хаммага «зие» таркатувчиликлари болаларидан кайтсин, уларнинг догинонг куришмасин. Хар доим худо уларга куч-кувват багишлаб,бало казоларданемонликлардан худонинг узи асрасин. Менинг келинимдай акилли,доно,мехнаткаш кизлардан ато этсин деб Зариповлар оиласи.
Самарканд шахар
21:11
05.08.2013
Динара
Здравствуйте! пишу вам от безысходности,Я с Казахстана 40 лет,,,с 1986 в начале болела иридоциклитом,,сейчас говорят вялотекущий увеит,,,уже 2 месяца лечусь но улучшении нет ,,,можно ли обратиться к вам с таким диагнозом?? сколько обойдется лечение в тенге?
Ответ:
К сожалению, у нас стационарного лечения нет, а увеиты требуют стацинарное лечение.
09:15
01.08.2013
Суванкулова С
Я, Суванкулова Мехринисо, пришла в клинику на лечение глаз, здесь встретила очень внимательных врачей: Шавката Абдувалиевича, Фарису Шухратовну, мед. сестру Барно, я благодарна им. Дай Бог им счастья, долгих лет жизни за их нелегкий труд.
09:09
05.07.2013
Хакимова М
Я, Хакимова Манзура, приехала В Ташкент из Коканда. Мне посоветовали лечить глаза в клинике "Сихат куз", коллектив клиники оказал мне очень хорошую службу, прооперировали мне глаз. Чувствую себя очень хорошо.
Я благодарю весь коллектив, а также главного врача.
Спасибо всем!
10:06
11.06.2013
Юсупов У
Мен Юсупов Умидбек хоразмлик жияними кузини операция килдирдик. Хозирги холатидан жудаям хурсандмиз,Азамат-ака ва хамкасбларига уз миннатдорчилигимизни билдирамиз.
13:15
22.05.2013
Шаропов Ш
Мен Шаропов Шерзод Пахреддинович кузим 15 ешдан бири безота киларди, Очки токиб
«-1,5» ун «-2,5» чапбуларди.2010 йил сентябрь «Sihat Koz» клиникасида Юсупов Азамат-ака кузимни лазер операция килиб кузим 80%куриш бошлади олдинки очки токиб юрганимдан
100% яхши,
06:54
14.05.2013
Мирошникова Н
Я, Мирошникова Наталья пришла в клинику не имея надежды что смогу видеть! Думала, что не смогу видеть, но произошло чудо, я вижу!!! Это ощущение невозможно передать, как будто снова родилась. Я благодарна врачам клиники: Фарисе Шухратовне, Умиду Рахматуллаевичу. Очень благодарна хирургу Икбол Фозыловичу за свое прозрение.
Прекрасный, слаженный коллектив, внимание каждому клиенту. Не устану каждый день благодарить вас и желать здоровья Вам и вашим детям.
08:58
01.05.2013
Дарвишов Р.Р
Я, Дарвишов Р.Р., 23 года носил очки и за один раз избавился от них. Хочу выразить огромную благодарность вашей клинике и врачам Шавкату Абдувалиевичу и Азамат Фархадовичу!
Как прекрасен этот мир, когда смотришь на него своими глазами!
Имя *
E-mail *
Ваш отзыв *


Внимание! Отправленное сообщение появится только после проверки администратором сайта!